Werken vanuit je hart

werken vanuit je hart
feb 26, 2019

Iedereen kent vast de uitdrukking werken vanuit je hart. Ik kan melden dat ik dit echt doe en mij hier ook heel aangenaam bij voel. Ik durf oprecht te zeggen dat ik dit werk echt vanuit m’n hart doe.

Geen regels en protocollen

Niks geen regels en protocollen. Natuurlijk moet ik mij ook aan bepaalde regels houden, zoals iedere uitvaartonderneming, maar het is de kunst hierin toch bij de wensen te blijven en er voor de nabestaanden te zijn. Ik spreek dan vooral over aanvoelen wat bij een familie past en wat bij de overledene hoort. Dit staat bij mij voorop en niet de regels en protocollen. Dat is namelijk werken vanuit je hart.

Wensen staan voorop

Kortom de wensen van de nabestaanden staan voorop. Het is ook de kunst hier als uitvaartbegeleider mijn plaats te weten en voelen. Willen mensen op mij leunen, dan mogen ze leunen. Willen ze meer afstand dan geef ik ze de afstand. Vinden ze het lastig keuzes te maken dan help ik ze. Krijgen ze de woorden niet gesproken dan spreek ik ze.

Werken vanuit je hart

Werken vanuit je hart betekent voor mij: voelen vanuit Mn hart en mensen op deze manier begeleiden.

Bianca Tange, Eigenstijl uitvaartzorg

Bianca Tange