Vooruitdenken bij uw afscheid

Bianca TangeNieuws

Vooruit denken bij uw afscheid

Vooruitdenken bij uw afscheid is soms goed. Het kan zeker geen kwaad stil te staan bij uw eigen uitvaart. Dit kan wanneer u bijvoorbeeld ziek bent, maar misschien juist ook wel wanneer het goed met u gaat en er “niets” aan de hand is.
Het is niet alleen voor u belangrijk uw wensen uit te spreken over uw eigen afscheid, maar ook voor toekomstige nabestaanden is het goed om te weten wat u precies wenst.

Eigen Stijl Uitvaartzorg helpt u

Bij Eigen stijl uitvaartzorg kunt u samen met ons vooruit denken bij uw afscheid en aangeven wat u belangrijk vindt bij uw afscheid en uw uitvaart.
In een vrijblijvend en vooral informerend gesprek nemen wij uw wensen met u door en vertellen wij over de verschillende mogelijkheden.
Wij kunnen hierna een vrijblijvende offerte voor u maken, zodat u weet wat uw uitvaart voor kosten met zich mee brengt.

Wensenboek

Ook kunt u op onze website het wensenboek downloaden. Door dit boekje in te vullen kunt u uw voorkeuren kenbaar maken. Tevens vindt u hier een impressie van wat er allemaal mogelijk is betreffende een uitvaart. U vindt hier dan ook verschillende arrangementen. Wellicht spreekt een arrangement u aan, maar wilt u het net iets anders. Dit is uiteraard mogelijk. Wij streven er immers naar uw uitvaart eerlijk, persoonlijk en geheel in uw stijl te verzorgen.

Vooruit denken bij de kosten

Wellicht wilt u ook vooruit denken bij de kosten van uw uitvaart. Buitenom dat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken, kunt u heel eenvoudig berekenen wat de kosten voor uw uitvaart zullen zijn op onze website, middels onze kostencalculator.

Wanneer u met ons vooruit wilt denken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.