Vijf jaar Eigen Stijl uitvaartzorg

Bianca TangeNieuws

Vijf jaar Eigen Stijl uitvaartzorg

Het is alweer januari, dus allereerst voor iedereen de beste wensen voor 2023!
Deze maand ligt het nieuwe jaar weer uitgestreken voor ons, maar dit is ook de maand en het jaar, dat Eigen Stijl uitvaartzorg 5 jaar bestaat.
Tijd om even terug te blikken op de afgelopen vijf jaar Eigen Stijl uitvaartzorg. Ik had namelijk nooit voorzien dat we in 5 jaar tijd zoveel stappen zouden maken. Iets waar ik heel blij mee ben.

Steeds meer uitvaarten

Ik begon in mijn eentje met het verzorgen van uitvaarten. Aangezien dit er steeds meer werden, verzorg ik de uitvaarten inmiddels niet meer alleen, maar heb ik een fijn team rond mij heen verzameld. Eigen Stijl staat immers voor persoonlijke uitvaarten in uw stijl en met eerlijke prijzen. Door de hulp van inmiddels Sjaak de Bruijn en de fijne samenwerking met ritueelbegeleider Anneke Duvekot-Bimmel, kunnen wij dit blijven waarmaken. Dat is immers ons doel. Ook Anja heeft ons in de afgelopen jaren geholpen, maar helaas hebben wij afscheid van haar moeten nemen, omdat zij haar droom achterna is gegaan in het buitenland.
En ook Antoinette verricht verschillende werkzaamheden voor ons. Zij ontwerpt de rouwkaarten en verzorgt de content op social media en de website en assisteert ons zo nu en dan bij uitvaarten.

Eigen duurzame kistenlijn

Daarnaast heb ik mijn eigen duurzame kistenlijn opgezet. Iets wat één van mijn doelen was in de afgelopen vijf jaar Eigen Stijl uitvaartzorg en wat ik gelukkig ook heb kunnen realiseren. Het is zo fijn ook duurzame kisten aan te kunnen bieden in de stijl die bij Eigen Stijl past.

Walchers uitvaartcentrum

Dit was niet het enige wat ik voor ogen had. Ik wilde namelijk ook graag een eigen plek waar wij de overledenen kunnen opbaren. Een plek voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek of condoleance in de dagen voor de uitvaart. En ook dit is gelukt, want inmiddels is mijn eigen uitvaartcentrum, “Walchers Uitvaartcentrum” de plek waar wij dit kunnen bieden.

Tevreden terugkijken op uitvaart

En het allerbelangrijkste waar ik ontzettend blij mee ben, is dat de nabestaanden van de uitvaarten die we hebben verzorgd in de afgelopen jaren, met een fijn gevoel en tevreden terugkijken op de uitvaart, ondanks de verdrietige tijd. Dit is immers het grootste doel van Eigen Stijl uitvaartzorg.

Ook in 2023 staan wij voor u klaar

Ook het komende jaar staan wij weer voor u klaar. Wij zijn er 24/7 voor u, voor het verzorgen van een persoonlijke uitvaart naar uw wensen en uiteraard geheel in uw stijl. Zodat u later ondanks een moeilijke en verdrietige tijd, toch met een fijn gevoel kunt terugkijken op een mooi en passend afscheid.