Een urn kiezen na de crematie

Een urn kiezen van Memories to keep - tip van Eigen Stijl Uitvaartzorg
jul 20, 2021

Wanneer uw dierbare is gecremeerd, wilt u misschien de as in een urn bewaren. Een urn kiezen na de crematie is soms nog best lastig. Wellicht kan Harm van Memories to keep hierin iets voor u betekenen. Wij vertellen hier graag wat meer over Harm en zijn bedrijf.

Het verhaal achter Memories to keep

“Memories to keep® is opgericht door Harm Rietveld. Het is een Nederlands bedrijf dat ambachtelijke producten maakt uit hout en/of andere materialen met een natuurlijke oorsprong. Harm zijn missie is om mensen met zijn producten, emotionele ondersteuning te bieden na verlies of afscheid.
Achter het ontstaan van Memories to keep zit een mooi en bijzonder verhaal. U kunt hier het hele verhaal lezen

De LittleWood© mini urn

Met trots presenteert Harm de LittleWood© mini urn waarin u as of een ander aandenken kan bewaren en die letterlijk en figuurlijk houvast biedt.
Deze urn is zo ontworpen dat hij uitnodigt om vast te pakken, te koesteren. Daarin onderscheidt deze  mini urn zich van andere urnen. Deze zijn toch vaak ontworpen om op de kast te zetten en naar te kijken. Doordat u de LittleWood© mini urn kunt vasthouden, hoopt Harm mensen het gevoel te kunnen geven dat ze hier houvast aan hebben en verbinding kunnen voelen met hun dierbare.
Dat kunnen ‘vasthouden’ denkt Harm dat van groot belang is tijdens het rouwproces. “Die behoefte aan verbinding is er immers ook nog, nadat uw dierbare niet meer bij u is.”
U kunt hier de LittleWood© bekijken en bestellen

De leren urn Crossover

De Crossover is een bijzondere urn die handgemaakt is van natuurlijke materialen. Door de combinatie van essenhout en leer heeft de urn een natuurlijke, warme uitstraling en oogt verfijnd en stoer tegelijkertijd. De afwerking is van hoge kwaliteit en met oog voor detail uitgevoerd. Zo kunt u de as van uw dierbare veilig bewaren en verweeft u de herinneringen aan hem of haar met uw eigen leven.

Een urn kiezen en bestellen bij Memories to keep

Alle bovenstaande informatie vindt u uitgebreid terug op de website van Memories to keep.
U kunt hier rustig kijken, eventueel bestellen maar u kunt natuurlijk ook altijd informatie vragen aan Harm. Tevens hebben wij ook een folder van Memories to keep, deze kunt u uiteraard inzien.

Bianca Tange