Uitvaartonderneming gestart uit eigen ervaring

Uitvaartonderneming gestart uit eigen ervaring
mei 21, 2019

Al weer meer dan een jaar geleden ben ik gestart met Eigenstijl Uitvaartzorg. Ik ben deze uitvaartonderneming gestart uit eigen ervaring. Dit omdat ik helaas al een paar keer heb meegemaakt dat een dierbare is overleden. Deze ervaring en uiteindelijk geen energie meer krijgen van mijn baan als manager, heeft mij ertoe doen besluiten om een ander beroep te kiezen.

Beroep vanuit het hart

Een beroep wat je in mijn ogen echt vanuit je hart moet doen. Natuurlijk zijn er bepaalde regels waar je je aan moet houden omdat de wet dit nu eenmaal voorschrijft. Verder probeer ik alles zoveel mogelijk op gevoel te doen en te luisteren naar de nabestaanden of de persoon die zijn wensen vast legt.

Uitvaartonderneming gestart uit eigen ervaring om eerlijk en transparant te zijn

Binnen mijn uitvaartondernerming Eigenstijl Uitvaartzorg vind ik het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn over de kosten. Een uitvaart is nu eenmaal een grote uitgave, waarbij de nabestaanden vaak helaas teveel betalen. Vanaf de start van mijn bedrijf vond ik het daarom belangrijk om kosten te communiceren op mijn website. Dit geeft mensen inzicht welke kosten er bij een uitvaart komen kijken. Iedereen heeft namelijk recht op een eerlijke uitvaart naar mijn mening.
Uiteindelijk ligt het natuurlijk aan de wensen van de mensen en welke uitvaartonderneming zij kiezen, wat een uitvaart kost.

Geen wintsmarge bij Eigenstijl uitvaartzorg

Met mijn bedrijf  vind ik het belangrijk om te werken met een vast starttarief en geen winstmarge te rekenen op de producten die ik inkoop voor de mensen. Bijvoorbeeld: geen winstmarge op de kist, bloemen, kaarten, vervoer e.d.

Kortom: “Persoonlijk en in uw stijl met eerlijke prijzen”

Bianca Tange