Gevolgen voor uw uitvaart door het coronavirus

Bianca TangeNieuws

Gevolgen voor uw uitvaart door het coronavirus

De overheid heeft op 15 maart verdergaande maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom is besloten om alle scholen, eet- en drinkgelegenheden, sport- en fitnessclubs, sauna’s, sexclubs en coffeeshop te sluiten tot en met 6 april. Helaas zijn er ook gevolgen voor uw uitvaart door het coronavirus.

Invloed en gevolgen voor uw uitvaart door het coronavirus

Samenkomen en samen met uw familie, vrienden en bekenden rouwen en met elkaar het verlies delen, is nu niet mogelijk.
Alle uitvaarten moeten dus op een andere manier worden ingevuld:

  • De uitvaartplechtigheden en condoleancebezoeken mogen uit niet meer dan 30 personen bestaan;
  • Om besmetting zo veel mogelijk te voorkomen, wordt er geen koffie of thee geschonken en is er geen nazit.

Maatregelen van Eigenstijl Uitvaartzorg

Ter bescherming van uw gezondheid en die van onze medewerkers, is het van belang dat er zo min mogelijk fysiek bezoek plaatsvindt. Hierdoor moeten wij niet alleen tijdens het verzorgen van de uitvaart, maar ook vooraf anders te werk gaan. Wij hebben daarom de volgende maatregelen genomen:

  • Onze aanname gesprekken worden via videogesprek of telefonisch gesprek (wat uw voorkeur heeft) uitgevoerd;
  • Bij vragen en afspraken tussendoor werken wij ook telefonisch en via videogesprek.

Voor ons is dit ook een nieuwe manier van werken, waarbij wij er alles aan doen om samen met u alles zo goed mogelijk en naar wens in te vullen. Wij streven er namelijk zoals altijd naar om de uitvaart persoonlijk en in uw stijl te verzorgen. Wij blijven ten alle tijden 24/7 bereikbaar.

Afscheidsfotografie tijdens uw uitvaart

Zoals u wellicht weet biedt Eigenstijl uitvaartzorg afscheidsfotografie tijdens de uitvaart aan. Wij kunnen hier Gwendolyn Pieters Afscheidsfotografie voor inhuren.
Een uitvaartreportage geeft steun en troost. Het kan er in dit geval zeker aan bijdragen, dat u later samen met alle personen die u graag bij deze uitvaart had willen uitnodigen, terug kunt kijken op dit afscheid.

Bijzondere omstandigheden

Wij beseffen ons dat de gevolgen door het coronavirus (covid-19) voor uw uitvaart niet alleen voor ons, maar juist ook zeker voor u bijzondere omstandigheden zijn. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Op deze manier hopen ook wij de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.