Trots en dankbaar!!

Bianca TangeNieuwsReageer

Super blij wanneer een familie na begeleiding een recensie schrijft maar van deze krijg ik een kleur op mijn wangen….

Je krijgt te horen dat het einde gaat naderen voor je vader. Dan moet je wat gaan regelen voor zijn afscheid. Gelukkig wist mijn moeder hoe zij het wilde. Maar begrafenisondernemer dat was nog niet geregeld. Vlak voor het einde zijn mijn zus en ik op Internet gaan kijken. Je kon online offertes aanvragen op hetgeen je wilde. Eigen Stijl kwam echt als de goedkoopste uit.

Mijn moeder belde om te vragen of ze nog rekening moest houden met meer kosten. Nee dit was het. Ik heb gelijk terug gebeld of het mogelijk was een afspraak te maken om te kijken met wie we eventueel in zee konden gaan. Direct aan de telefoon was er een klik. Bianca kwam ‘s middags. Op een zeer rustige en prettige manier heeft ze geluisterd wat we wilden. Het was allemaal mogelijk. Mijn moeder had namelijk een schitterende locatie uitgezocht. De toeristenkerk aan de Bosweg in Zoutelande.

Op een zeer respectvolle wijze heeft Bianca verder alles uitgelegd hoe verder. We konden eigenlijk al gelijk met haar in zee gaan. Het was zo helder. We waren zo blij met haar inbreng en houding. Niet wetende dat we haar over een paar uurtjes al nodig zouden hebben.

Om 6 uur belde ik Bianca dat mijn vader was overleden. Even later kwam ze weer terug. De laatste verzorging werd gedaan onder haar toezicht. Heel deskundig en respectvol werd mijn vader weg gebracht naar huis. De koeling netjes geregeld. Bianca kwam iedere dag even kijken of alles goed was vanwege de extreme hete dagen. Ze belde regelmatig hoe het met iedereen ging.

We hebben met haar de locatie bezocht de voorbereidingen getroffen voor de uitvaart vanaf de Bosweg. Heel rustig worden we begeleid in hetgeen wat we wilden. Veel zorg aan de kaart besteed en Bianca had alle geduld tot dat het klaar was naar tevredenheid van iedereen. Het was hartverwarmend de begeleiding van Eigen Stijl de stijl van Bianca tijdens het afscheid van mijn paps. Kortom ik zou niet weten hoe het moest zonder de rust van Bianca tijdens deze hectische emotionele periode.

De nazorg was ook geweldig. Informeren hoe het met ons ging. Ze kwam met de rekening en was keurig volgens de offerte. Afspraak is afspraak en haar woord is ook waar. Als je een goede begeleiding wilt wanneer je een dierbare verliest zou ik geen ander willen. Eigen Stijl past bij iedereen.