Tastbare herinnering

Tastbare herinnering - knuffelportretje van Knuffelmakers
dec 19, 2022

Iedereen die een dierbare heeft verloren, weet hoe zwaar het gemis is. Mensen zoeken regelmatig naar iets tastbaars voor het gemis. Sommigen laten een assieraad maken, wanneer zijn of haar dierbare is gecremeerd. Tegenwoordig is het ook mogelijk als tastbare herinnering een knuffelportretje te laten maken. De knuffelmakers maken herinneringen tastbaar Tastbare herinnering - knuffelportretje van Knuffelmakersdoor het verknuffelen van portretfoto’s van mensen en dieren. Alle producten zijn handgemaakt door hen en van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Knuffelportretjes

In 2017 is Liesbeth van Knuffelmakers op het idee gekomen om knuffels te maken van personen. Haar zoon Jip spaarde poppetjes (Funko pop) van bekende mensen en figuren. Hierdoor kwam ineens bij Liesbeth het idee om knuffels te maken van mensen en (huis)dieren.

Na honderden knuffels te hebben gemaakt, voelen zij zich ook echt vereerd dat ze dit werk mogen Tastbare herinnering - knuffelportretje van Knuffelmakersdoen. Want aan elke knuffel zit een verhaal verbonden en die verhalen zijn heel mooi, bijzonder, maar soms ook echt hartverscheurend. Kinderen die hun vader of moeder moeten missen doordat ze veel in het buitenland werken, denk aan defensie. Maar ook hartverscheurende situaties waarin een vader of moeder veels te vroeg afscheid moest nemen van het leven. Dit soort verhalen raken hen enorm en zij vinden het dan ook echt een eer dat ze hun krachten zo mogen inzetten.

Knuffelportretje als tastbare herinnering laten maken

Wilt u een knuffelportretje als tastbare herinnering laten maken? Dan kunt u contact opnemen met de Knuffelmakers. Natuurlijk kunt u ook eerst op de website kijken wat de mogelijkheden zijn, want buitenom knuffelportretjes maken zij ook o.a.:

  • Miniportretjes;
  • Kussenportretjes;
  • Kussenportretjes huisdieren;
  • Kerstportretjes.

Kortom er is van alles mogelijk. Natuurlijk kunt u ook bij ons wat informatie vragen, wij hebben namelijk folders van de Knuffelmakers, die wij u graag laten zien.

Bianca Tange