Walchers uitvaartcentrum

Foto gemaakt door: Eigen Stijl Uitvaartzorg

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek of condoleance in de dagen voor de uitvaart, kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum, het Walchers uitvaartcentrum in Vlissingen. In ons uitvaartcentrum kunnen wij uw overleden dierbare opbaren, zodat u nog even bij hem of haar kunt zijn.

Het Walchers uitvaartcentrum is de plek waar uw overleden dierbare verblijft voor de uitvaart. Hier vindt ook de verzorging plaats. Daarnaast biedt het uitvaartcentrum ook de mogelijkheid tot rouwbezoeken, het opbaren van uw dierbare in onze 24-uurs kamer, condoleances en kleine afscheidsdiensten

Persoonlijk afscheid

U wilt graag op een passende manier afscheid nemen van uw dierbare. Wij begrijpen dat volkomen. Daarom is bij ons ieder afscheid persoonlijk. Wij vinden het belangrijk dat de overledene en nabestaanden de grootst mogelijke zorg en aandacht krijgen.

Opbaren in het Walchers uitvaartcentrum

Kiest u ervoor om in het Walchers uitvaartcentrum op te baren, dan is bezoek daar op afspraak. Kiest u voor onze 24-uurs kamer is dit uiteraard niet het geval. Dan krijgt u de sleutel van de kamer. U kunt zo vaak komen als u wilt en net zo lang blijven als u wenst, dag en nacht. Zonder afspraak, op het moment dat u er behoefte aan heeft. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer.

U kunt in alle gevallen bij ons terecht

Ook als u gekozen heeft voor een andere uitvaartonderneming of uw verzekeringsmaatschappij de uitvaart verzorgt, dan kunt u gebruik maken van al onze faciliteiten. U bent van harte welkom.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over alle mogelijkheden?

Neem eens een kijkje op de website van het Walchers uitvaartcentrum.

Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op:
E-mail: info@walchersuitvaartcentrum.nl
Telefoon: 00316 – 83 99 82 41