Even voorstellen

Naast Bianca kunt u de volgende personen tegenkomen:Bram Sturm

Foto Bram SturmMijn naam is Bram Sturm, wonende te Middelburg. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.

Hoe ben ik bij Eigen Stijl Uitvaartzorg terechtgekomen zult u zich afvragen? Door een reorganisatie op mijn vorige werkplek, opvolgend met ontslag na een dienstverband van 25 jaar had ik een keuze wat nu te gaan doen. Het vak als Uitvaartverzorger, omgaan met mensen en het organiseren van de uitvaart heeft mij altijd al geboeid en nu was de kans daar om mij daarin te gaan verdiepen.

Vanuit mijn vorige werkplek had ik de mogelijkheid gekregen het diploma tot Uitvaartleider te gaan halen en in 2017 is mij dat ook gelukt. Een goede keus en zat op mijn plek in de schoolbanken.
Daarna ook nog het certificaat overledenen verzorger behaald.

Uiteindelijk ben ik zo met Bianca en Eigen Stijl Uitvaartzorg in contact gekomen en al verschillende uitvaarten mogen uitvoeren en begeleiden. Met velerlei positieve reacties en met elke uitvaart nog heel veel kunnen leren op het gebied van de uitvaartzorg, zit ik daar helemaal op mijn plek. Een helder en transparant bedrijf waar ik zeker mijzelf kan zijn. Ieder uniek in zijn soort maar met dezelfde interesse en het bijstaan van de nabestaanden in een verdrietige tijd.