Even voorstellen

Naast Bianca kunt u de volgende personen tegenkomen:Anja Scheijbeler

Anja Scheijbeler - Eigen Stijl uitvaartzorg - even voorstellenMijn naam is Anja Scheijbeler. Ook mij kunt u tegenkomen bij Eigen Stijl uitvaartzorg. Ik woon in Oost-Souburg en werk sinds 2017 in de uitvaart.

Hoe mijn werk in de uitvaartbranche begon

Ik ben begonnen als algemeen medewerker in de uitvaart waaronder het vervoer van overledenen en het verlenen van de laatste zorg bij overlijden.
Al snel merkte ik dat ik de laatste zorg bij overledenen erg mooi vond om te doen en ben me daarin gaan specialiseren met een opleiding en verschillende cursussen. Sinds twee jaar doe ik dit zelfstandig, als zzp-er.

Werken bij Eigen Stijl uitvaartzorg

Tijdens die jaren heb ik ook Bianca leren kennen. De werkwijze bij Eigen Stijl sprak me toen al erg aan. Toen zij aan mij vroeg om in het team van uitvaartverzorgers te stappen, ben ik na een inwerkperiode begonnen. Dit kan ik goed combineren met het verlenen van de laatste zorg.

In mijn werk als overledenen verzorger kom ik regelmatig  fysiek als eerste in contact met nabestaanden. Het  begeleiden van hen in een kwetsbare fase is eigenlijk al het begin van het werk als uitvaartverzorger, daarom denk ik dat het goed aansluit.
Maar voordat ik toestemde om ook als uitvaartverzorger aan de slag te gaan heb daar best even over nagedacht. Het regelen en uitvoeren van een uitvaart is een hele verantwoordelijkheid en het kan maar een keer goed gedaan worden.

Ik zal er voor u zijn om te luisteren, te regelen, te begeleiden waar nodig en om aan al uw wensen en die van de overledene,  voor een uitvaart te voldoen.

Sjaak de Bruijn

Even voorstellen - Sjaak de Bruijn bij Eigen Stijl uitvaartzorgHallo! Ik ben Sjaak de Bruijn en sinds 1 september als Zzp’er werkzaam voor Eigen Stijl Uitvaartzorg als uitvaartleider.
Voor iedereen die mij nog niet kent zal ik iets over mij zelf vertellen.

Wie is Sjaak de Bruijn?

Ik ben 55 jaar geboren en getogen in Middelburg, de stad waar ik van hou en me thuis voel.
Ben trotse vader van een zoon en dochter.
Met mijn zoon deel ik de passie voor Formule 1. In de winter heerlijk gaan skiën word ik heel gelukkig van.
Om in conditie te blijven trek ik regelmatig mijn hardloopschoenen aan om lekker uit te waaien aan de Zeeuwse kust.

Werken in de uitvaartbranche

Toen mijn vader een aantal jaren geleden overleed kwam ik via een oude schoolvriend, die de uitvaart regelde, in aanraking met de uitvaartbranche.
Niet lang daarna ging ik werken bij een landelijk bedrijf dat diensten levert aan uitvaartondernemers. Hier heb ik veel facetten van het vak geleerd.

Bianca van Eigen Stijl Uitvaartzorg kwam ik daardoor vaak tegen. Toen zij vanwege sterke groei van haar bedrijf versterking zocht hebben we verschillende gesprekken gevoerd. Haar aanpak en eigen stijl spraken me direct aan. Ben dan ook blij om als uitvaartleider met haar te gaan samenwerken. Inmiddels heb ik al een aantal uitvaarten geregeld en uitgevoerd. Ontzettend mooi en dankbaar werk om mensen in de meest kwetsbare tijd van hun leven bij te kunnen staan en te helpen.

Anneke Duvekot-Bimmel

Even voorstellen - Anneke Duvekot

Foto gemaakt door Gwendolyn Pieters

Mijn naam is Anneke Duvekot-Bimmel.
Ik ben sinds een aantal jaar ritueelbegeleider en doe dit als ZZP-er onder de naam ‘Zeeuws Licht ritueelbegeleiding’. Ik werk met heel veel uitvaartondernemers samen.

Zo ook met Eigen Stijl Uitvaartzorg en daarom wil ik mij graag even voorstellen.

Regelmatige samenwerking

Bianca en ik kennen elkaar al wat langer en kwamen elkaar weer tegen in dit werk. Zij als uitvaartondernemer en ik als ritueelbegeleider. Ik heb regelmatig met haar samengewerkt, waar zij de logistieke, praktische kant voor haar rekening nam, verzorgde ik de inhoud – samen met de familie – tijdens een persoonlijk afscheid van hun dierbare overledene.

Inmiddels heb ik voor Bianca al een aantal uitvaarten volledig mogen begeleiden en uitvoeren, tijdens periodes van grote drukte en vervang ik haar in vakantieperiodes. Dit werk vraagt veel en het is goed om momenten in te plannen om ‘op adem te komen’.
Bianca en ik zijn verschillende personen. Toch durf ik het aan, te zeggen dat ik het werk voor Eigen Stijl Uitvaartzorg vergelijkbaar uitvoer als Bianca dit doet: rustig, we nemen de tijd die er voor nodig is, persoonlijk en transparant over de kosten.

Persoonlijk afscheid goed begeleiden

Het verdriet en gemis kan ik niet wegnemen. Wel kan ik helpen om een persoonlijk afscheid goed te begeleiden. Ik ben er van overtuigd dat dit helpt om de draad van het leven daarna weer voorzichtig op te pakken…