Over Eigen Stijl uitvaartzorg


Over Eigen Stijl

Eigen stijl is opgericht door Bianca Tange.
In voorgaande jaren heb ik mij ingezet als manager in de kinderopvang. Hier heb ik geleerd dat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen ideeën en wensen heeft. Dit ziet u dan ook terug in de werkwijze van Eigen Stijl uitvaartzorg in Zeeland.

Bianca Tange Eigen Stijl Uitvaartzorg Zeeland

Hoe is Eigen Stijl ontstaan?

De afgelopen jaren ben ik verschillende keren in aanraking gekomen met het vak uitvaartverzorger. Ik heb toen zelf van dichtbij ervaren wat een uitvaartbegeleider voor de nabestaanden kan betekenen en hoe belangrijk dit werk is. Tijdens de periode dat ik meerdere malen met de uitvaartzorg te maken kreeg, kwam steeds meer het gevoel dat ik hier mijn werk van wilde maken. En dan voornamelijk om als uitvaartverzorger het verschil te maken door het op een persoonlijke en eigen wijze invulling te geven tegen eerlijke prijzen.

In april 2017 heb ik besloten om mijn baan als manager op te zeggen en een opleiding te gaan volgen tot uitvaartverzorger. Na een opleiding uitvaartverzorger en stages bij verschillende bedrijven, heb ik het uitvaartbedrijf Eigen Stijl opgericht.

Waarom Eigen Stijl?

Met Eigen stijl bieden wij u goede en persoonlijke uitvaartzorg aan tegen eerlijke prijzen.
Voor veel mensen behoort de uitvaart van een dierbare tot één van de meest intieme momenten van het leven. Voor u als nabestaande vinden wij het belangrijk dat er op een goede en eigen manier afscheid wordt genomen. Daar is ruimte en tijd voor nodig. Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden om een eigen invulling te geven aan de uitvaart. Want met een afscheid in “Eigen stijl” zet u een belangrijke eerste stap in het rouwproces. We zorgen er met elkaar voor dat de uitvaart verloopt zoals u zich had voorgesteld zodat u met een goed gevoel kunt terugkijken op deze bijzondere dagen. De kosten zijn bij Eigen stijl helder, eerlijk en gunstig.