Ik mis je

Bianca TangeNieuws

Eigenlijk bij iedere uitvaart komen mijn eigen herinneringen aan het verlies van mijn dierbare  wel een beetje boven. Bij deze uitvaart had ik er extra moeite mee. Dit had er mee te maken dat er bij deze overeenkomsten waren.

Degene die ik tijdens deze uitvaart begeleide verloor ook haar moeder op jonge leeftijd. Automatisch komt haar verdriet dan ook meer binnen omdat mijn moeder ook op jonge leeftijd overleden is.

Zoals bij elke uitvaart luister ik vooraf altijd naar de muziek die gedraaid gaat worden. Het ene nummer komt nu eenmaal meer binnen dan het andere.

Bij het nummer van: “Beth Hart, Mama this one is for you” komt dit meer binnen dan ooit. Dikke tranen rollen er over Mn wangen. Het verdriet wordt minder maar het gemis blijft en dat werd tijdens dit nummer duidelijk.

Mama ik mis je, ik hoop dat je van boven meekijkt en trots bent op hetgeen ik allemaal doe….