Ik mis je

ik mis je
feb 11, 2019

Eigenlijk bij iedere uitvaart komen mijn eigen herinneringen aan het verlies van mijn dierbare wel een beetje boven. Bij deze uitvaart had ik er extra moeite mee en heb ik vaak gedacht “ik mis je”. Dit had er mee te maken dat er bij deze uitvaart overeenkomsten waren.

Moeder op jonge leeftijd overleden

Degene die ik tijdens deze uitvaart begeleide verloor ook haar moeder op jonge leeftijd. Automatisch komt haar verdriet dan ook meer binnen omdat mijn moeder ook op jonge leeftijd overleden is.

Natuurlijk is het de kunst dit als uitvaartbegeleider niet te laten merken. Het is namelijk de bedoeling dat ik er voor de nabestaanden ben. Hier heb ik dan ook zeker mijn uiterste best voor gedaan. Maar wanneer ik dan naar huis rij, of later alleen nog bezig ben met de voorbereidingen komt ook mijn verdriet naar boven.

Muziek tijdens uitvaart

Zoals bij elke uitvaart luister ik vooraf altijd naar de muziek die gedraaid gaat worden. Het ene nummer komt nu eenmaal meer binnen dan het andere.
Bij het nummer van: “Beth Hart, Mama this one is for you” komt dit meer binnen dan ooit. Dikke tranen rollen er over mijn wangen. Het verdriet wordt minder maar het gemis blijft en dat werd tijdens dit nummer duidelijk.

Mama ik mis je…

Mama ik mis je, ik hoop dat je van boven meekijkt en trots bent op hetgeen wat ik allemaal doe….

Bianca Tange