En toen ging het mis…..

Bianca TangeNieuws

U moet zich voorstellen een uitvaart wordt geregeld voor een familie en eigenlijk ging alles vanaf het begin tot het einde perfect.

Familie was vanaf het 1e gesprek al super tevreden. De hele organisatie van de uitvaart verliep vlekkeloos. Alles kunnen regelen zoals de familie het wilde zelfs de uitvaart verliep top. Naar volle tevredenheid namen we na de uitvaart afscheid.

Tot ongeveer 4 uur na de uitvaart toen ging het mis…. De familie nam contact op met de vraag waar het horloge was gebleven van de overledene. De grond verdween onder mijn voeten want meteen realiseerde ik mij; dit ben ik vergeten af te doen. Het crematie proces was al uitgevoerd en dit was dus onomkeerbaar. Voel me meteen zo stom, hoe kon ik dit nu vergeten!!!

De familie vond dit natuurlijk heel jammer (zo zeiden ze het ook). Tjonge wat voelt dit rot zeg. Heel de dag en nacht ben ik van slag. Ik besluit de volgende dag naar de familie toe te gaan met een bos bloemen en mijn excuses aan te bieden.

Ze geven aan dat ze dit even heel vervelend hadden gevonden maar dat de mooie herinneringen aan de uitvaart en de dagen er naar toe overheerste. Ik krijg een dikke knuffel van de familie en het is me vergeven.

Dit gebeurd mij in ieder geval nooit meer!!!