Crematie in Zeeland


Uitvaartonderneming in Zeeland

Voor een crematie in Zeeland kunt u terecht bij Eigen Stijl uitvaartzorg. Wij zijn een kleinschalige uitvaartonderneming in Zeeland waarbij zorg, aandacht en tijd centraal staan. Wij verzorgen uitvaarten door heel Zeeland.

Eerlijke prijzen bij een crematie in Zeeland

Naast de persoonlijke benadering en zorg bewaakt Eigen Stijl uitvaartzorg ook de kosten voor uw uitvaart. Een crematie is een grote uitgave, waarbij de nabestaanden vaak helaas teveel betalen. Eigen Stijl uitvaartzorg garandeert eerlijke prijzen door:

  • Te werken met een vast starttarief, dat in vergelijking met de meeste uitvaartondernemingen in de directe omgeving van Zeeland tot de laagste behoort;
  • Geen winstmarge te rekenen over producten en diensten die worden ingekocht;
  • Te werken op provisievrije basis;
  • Geen toeslag te rekenen buiten kantooruren en / of in het weekend.

Hierdoor kan Eigen stijl Uitvaartzorg zich bij een crematie in Zeeland onderscheiden van andere uitvaartondernemingen.

Over Eigen Stijl uitvaartzorg

Eigen stijl uitvaartzorg is opgericht door Bianca Tange. Vooruit denken bij uw afscheid - Bianca van Eigen Stijl uitvaartzorg helpt uIn voorgaande jaren heb ik mij ingezet als manager in de kinderopvang. Hier heb ik geleerd dat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen ideeën en wensen heeft. Dit ziet u dan ook terug in de werkwijze van Eigen Stijl uitvaartzorg in Zeeland.

Hoe is Eigen Stijl ontstaan?

De afgelopen jaren ben ik verschillende keren in aanraking gekomen met het vak uitvaartverzorger. Ik heb toen zelf van dichtbij ervaren wat een uitvaartbegeleider voor de nabestaanden kan betekenen en hoe belangrijk dit werk is. Tijdens de periode dat ik meerdere malen met de uitvaartzorg te maken kreeg, kwam steeds meer het gevoel dat ik hier mijn werk van wilde maken. En dan voornamelijk om als uitvaartverzorger het verschil te maken door het op een persoonlijke en eigen wijze invulling te geven tegen eerlijke prijzen. In april 2017 heb ik besloten om mijn baan als manager op te zeggen en een opleiding te gaan volgen tot uitvaartverzorger. Na een opleiding uitvaartverzorger en stages bij verschillende bedrijven, heb ik het uitvaartbedrijf Eigen Stijl opgericht.

Waarom Eigen Stijl?

Met Eigen Stijl uitvaartzorg bieden wij u een goede en persoonlijke crematie in Zeeland aan tegen eerlijke prijzen.
Voor veel mensen behoort de crematie van een dierbare tot één van de meest intieme momenten van het leven. Voor u als nabestaande vinden wij het belangrijk dat er op een goede en eigen manier afscheid wordt genomen. Daar is ruimte en tijd voor nodig. Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden om een eigen invulling te geven aan de crematie. Want met een afscheid in “Eigen stijl” zet u een belangrijke eerste stap in het rouwproces.

We zorgen er met elkaar voor dat de crematie verloopt zoals u zich had voorgesteld, zodat u met een goed gevoel kunt terugkijken op deze bijzondere dagen. De kosten zijn bij Eigen stijl helder, eerlijk en gunstig.