Assieraden

assieraden van Robijn Art
sep 7, 2020

Na het overlijden van een dierbare is het vaak het grote gemis wat overheerst. U wilt uw dierbare niet missen. U had hem of haar het liefste bij u willen houden.
Assieraden kunnen hierbij een grote en dierbare ondersteuning zijn. U draagt uw dierbare zo toch nog dicht bij u.
Wij kwamen in contact met Yvonne van Robijn Art die dit soort sieraden maakt. Wij laten u hier graag kennismaken met Yvonne, zodat zij wellicht ook voor u in de toekomst een sieraad met een dierbare herinnering kan maken.

Even voorstellen

Mijn naam is Yvonne van Daalen. Ik woon in Koudekerke, ben getrouwd, heb 2 kinderen en ook al kleinkinderen.

Hoe is Robijn Art ontstaan?

De reden dat ik met Robijn Art begonnen ben is dat ik door lichamelijke problemen genoodzaakt was te stoppen met werken. In dezelfde periode overleed ook mijn enige zus.

Ik was al enkele jaren bezig met het ontwerpen en maken van sieraden van puur zilver, deze hobby kan ik makkelijk thuis uitoefenen. Ik ontwerp zelf graag, waarbij ik mijn inspiratie haal uit dingen die ik zie, bijvoorbeeld in de natuur. Wanneer ik een mooie vorm of structuur zie maak ik daar een ontwerp van. Van dit ontwerp maak ik een sieraad. Op die manier ontstaat er een uniek stuk sieraad.

Assieraden bij Robijn Art

Zelf draag ik een ring  met hierin de as van mijn zus. Ik draag deze ring met liefde; op die manier heb ik mijn zus altijd bij me. De ring heb ik aan Bianca laten zien en het was vervolgens haar idee om dit soort ringen voor anderen te maken. Ik besloot om van mijn hobby mijn werk te maken.

Een sieraad voor u

De door mij gemaakte sieraden zijn te zien op mijn website www.robijnart.nl. Neemt u gerust een kijkje. En heeft u nog vragen of bent u zelf geïnteresseerd in een (as)sieraad, neemt u dan gerust contact met mij op.

Bianca Tange